Promyczek007 58 Napisano Maj 14, 2021 Czy tylko mi się wydaję, czy jej już kompetnie odwaliło? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sofiaa58 60 Napisano Maj 14, 2021 Nie wydaje Ci się. Dostała typowego pieluszkowego zapalenia mózgu zanim jeszcze urodziła. Ilekroć widzę jakiś jej film na IG to mam ciary żenady, ale ostatnio z tym sponsorowanym przez płyn do naczyń wybiła skalę. Zawsze była odklejona, ale teraz to już całkiem. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Promyczek007 58 Napisano Maj 15, 2021 Mi osobiście się nie podobał ten najnowszy, nad ktorym wszyscy się spuszczali,czyli robienie z klauna ze swojego brzuszka ciążowego. Po prostu brak szacunku dla dzidziusia w brzuszku. Troll parenting przed narodzinami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokolino 249 Napisano Maj 16, 2021 Zwykła utrzymanka - dziewczyna wykorzystuje swoją urodę, w zamian za seks ma życie jak w Madrycie. Teraz jak zaciążyła to już do końca życia nie będzie musiała pracować 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1988 Napisano Maj 16, 2021 Ten dział jest tu całkiem zbyteczny : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoctailGirl 722 Napisano Maj 16, 2021 Ładna dziewczyna, z dystansem do siebie i do życia, mi sie podobaja jej filmiki i ogólnie poczucie humoru. Polecam wyjąć kije z tyłka 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 16, 2021 Polecac mozesz listy na poczcie. Ludzie sa rozni i maja prawo do wlasnych odczuc. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach