downhiil 88 Napisano Maj 15, 2021 czy to jacys niedowartościowani czy jak, bo mnie to np obchodzi goowno kto dla kogo jest fajny i swoją opinie zachowuje dla siebie poza tym na podstawie literek nikt nikogo nie pozna znienawidzona osoba tu w realu moglaby sie okazac sprzymierzeńcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stary prykacz 21 Napisano Maj 15, 2021 każdy ma inny gust, ale ludzie bez mózgu lubią porównywać i krytykować gust innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 15, 2021 (edytowany) właśnie po to powstal ten topik, iz nikt nie chce byc nielubiany, nie chce tam należeć, przejmuje się tym, a mnie jakoś malo to interesuje jako bota czy jak tam mnie nazywaja i nie szaleje za tym. Edytowano Maj 15, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Maj 15, 2021 7 minut temu, Niburdiama napisał: właśnie po to powstal ten topik, iz nikt nie chce byc nielubiany, nie chce tam należeć, przejmuje się tym, a mnie jakoś malo to interesuje jako bota czy jak tam mnie nazywaja i nie szaleje za tym. mozesz do mnie napisac pw chce ci jedna rzecz tylko napisac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Maj 15, 2021 20 minut temu, downhiil napisał: mozesz do mnie napisac pw chce ci jedna rzecz tylko napisac Chciałabym, ale po wyłączeniu komunikatora nie umiem Go wlaczyc. Moze wiesz jak to sie robi na kafe, bo ja niestety nie mogłam tego uruchomić, a sen mnie już bierze, wiec daj mi cynk jak, a pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 16, 2021 11 godzin temu, downhiil napisał: czy to jacys niedowartościowani czy jak, bo mnie to np obchodzi goowno kto dla kogo jest fajny i swoją opinie zachowuje dla siebie poza tym na podstawie literek nikt nikogo nie pozna znienawidzona osoba tu w realu moglaby sie okazac sprzymierzeńcem Po co zakładają? Żeby jednym się podlizać, a innym dopppyeeerddolić. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 16, 2021 Ludzie zakładają non stop durne tematy, dziwię się, że Cię to dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach