domi4353 0 Napisano Maj 17, 2021 (edytowany) Mam atopowe zapalenie skory, poszukuje kremu który pomoże złagodzić objawy ale nie będzie tłusty oraz będzie się szybko wchłaniał(taka konsystencja jak ma maxicortan). Tylko żeby można jej było częściej używać niż właśnie maxicortan. Używałam atopis ale się nie sprawdził (odrazu miałam czerwone plamy). A wiec jakie polecacie kremy do rak tak żeby były skuteczne. Dziękuje za odpowiedzi Edytowano Maj 17, 2021 przez domi4353 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agatapociecha 0 Napisano Maj 23, 2021 Hej, ja na pewno polecam naturalny krem bb jeśli chodzi o moją cerę to przyznam że sprawdza się w 100% A czy któraś z Was używała może wege kosmetyki ? Ostatnio widziałam takie ale jeszcze nie kupiłam i stąd pytanie, z własnego doświadczenia to zachęcam do sprawdzenia naturalny krem do rąk a także naturalny żel pod prysznic odkąd trafiłam na ten sklep z naturalnymi kosmetykami czuję że dbam o swoje ciało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikamthe 0 Napisano Maj 26, 2021 Krem z Solverx, do skóry wrażliwej. Jest naprawdę świetny. Kupiłam go jakiś czas temu, bo mocno zachęcił mnie naturalny skład no i świetna cena. Jestem pod wrażeniem, genialnie się u mnie sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happyMumy 0 Napisano Maj 27, 2021 W związku ze stosowaniem środków do dezynfekcji rąk , ja również miałam problemy na skórze dłoni. Znajoma poleciła mi Imunoglukan krem i muszę przyznać, że pomimo sceptycznego nastawienia, bardzo mi pomógł. Ma lekką konsystencję, fajnie się wchłania i jest wydajny, także polecam wypróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milosniczkazakupow 2 Napisano Maj 27, 2021 Może coś z basic lab? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia25 0 Napisano Maj 27, 2021 Hej:) Polecam krem na dzień, firmy Albatros dla mnie się sprawdza. Ta firma Albatros w ogóle ma kosmetyki na bazie morza martwego, co podchodzi dla ludzi z AZS oraz łuszczycą. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PNINA Napisano Maj 27, 2021 Jest seria apteczna Emolium. Może z tego coś dobierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach