Nieistotne95 9 Napisano Maj 19, 2021 Do kobiecych stóp. Od małego. Cóż mam czynić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perwertido 14 Napisano Maj 19, 2021 Czyń to samo, co reszta fetyszystów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 19, 2021 2 godziny temu, Nieistotne95 napisał: Do kobiecych stóp. Od małego. Cóż mam czynić? A co lubisz robić z kobiecymi stopami? Skąd ten fetysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieistotne95 9 Napisano Maj 19, 2021 Przed chwilą, Marcin40 napisał: A co lubisz robić z kobiecymi stopami? Skąd ten fetysz? Ssać, lizać, masować ustami, a także dotykać nimi swojego członka. Skąd się to wzięło nie wiem, ponieważ pociąg do kobiecych stóp od dziecka mi towarzyszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 19, 2021 2 minuty temu, Nieistotne95 napisał: Ssać, lizać, masować ustami, a także dotykać nimi swojego członka. Skąd się to wzięło nie wiem, ponieważ pociąg do kobiecych stóp od dziecka mi towarzyszy. Hmmmm..... ciekawe upodobanie.... Ja raczej mam słabość do kobiecych pup, choć ma tak chyba spora część mężczyzn. Z takich mniej popularnych miejsc to kręcą mnie kobiece brzuchy. Preferuję pępki z dziurką niż te ``wypełnione`` Lubię wkładać do nich nos i kręcić ......... a do ciepłego brzuszka przytulać, całować i masować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jbzbsg 53 Napisano Maj 21, 2021 A ja mam słabość do kobiet, ale całych... nie do kawałków... czy jestem zboczonym fetyszystą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 21, 2021 24 minuty temu, jbzbsg napisał: A ja mam słabość do kobiet, ale całych... nie do kawałków... czy jestem zboczonym fetyszystą? Bardzo poprawna politycznie odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 21, 2021 1 godzinę temu, Użyszkodnik napisał: A ja lubie meskie lesbijki. Dlaczego akurat męskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 22, 2021 7 godzin temu, Marcin40 napisał: Dlaczego akurat męskie? domyślam się, że lubi lesbijki wyglądające i noszące rzeczy jak mężczyźni ale w zasadzie są już to nie tylko lesbijki ale często kobiety niebirnarne https://thumb-p9.xhcdn.com/a/5rYq_k-ldKhF1HGj16-tfw/000/282/781/759_1000.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) Dnia 22.05.2021 o 12:31, 90%cacao napisał: Dużo facetów nie potrafi konsekwentnie dążyc do celu, czasami takie dążenie do celu pachnie wyścigiem szczurów. Nie lubię tego i choć może jestem czasami "miękki" to udało mi się wyrobić pozycję powiedzmy zawodową i autorytet w inny sposób. Edytowano Maj 24, 2021 przez ddt60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Maj 24, 2021 Dnia 22.05.2021 o 12:15, Użyszkodnik napisał: Ta jest nieatrakcyjna. Takie zdecydowane i sukowate z twarzy, z muskulaturą. Ciekawie dziewczyna wygląda...... jak bardzo ładny facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skromna Ja 204 Napisano Maj 24, 2021 Dnia 21.05.2021 o 19:22, jbzbsg napisał: A ja mam słabość do kobiet, ale całych... nie do kawałków... czy jestem zboczonym fetyszystą? No zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach