Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 Kto to jest? Czy to ten sam który blokuje i usuwa tematy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 (edytowany) 33 minuty temu, Kjersti napisał: Tematy blokuje ktoś inny. Daniel jest ok. Tylko, ze dziwnym zbiegiem okoliczności po jego poście z kropką nie można wejść na drugą stronę tematu. Edytowano Maj 20, 2021 przez Onna.3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 5 minut temu, 2libed napisał: przypomnialo mi sie ten twoj amant gral w serialu kto zabil sare to bylo zdjecie z tegoi serialu chyba z ta brzydka siwa broda. Ten z siwą brodą gra Cesara - ojca trojga rodzeństwa. Pomyliłeś aktorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 10 minut temu, Cheesek napisał: Podobno stalkowal kogos Czyli nie jest taki święty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 20, 2021 Mi sie wydaje, ze te tematy leca, bo maja linki, tak samo jak tematy muzyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 6 minut temu, Kulfon napisał: Mi sie wydaje, ze te tematy leca, bo maja linki, tak samo jak tematy muzyczne. Nie prawda, ten ktoś zablokował go jednym postem i teraz nic z tym nie da się zrobić. Co do linków to nie rozumiem czemu, przecież wiadomo, że w tego typu tematach linki muszą się znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 6 minut temu, Kulfon napisał: Mi sie wydaje, ze te tematy leca, bo maja linki, tak samo jak tematy muzyczne. Nie prawda, ten ktoś zablokował go jednym postem i teraz nic z tym nie da się zrobić. Co do linków to nie rozumiem czemu, przecież wiadomo, że w tego typu tematach linki muszą się znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onna.3. 281 Napisano Maj 20, 2021 Sorki, wysłało dwa razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 20, 2021 A to nie wiem. To jest takie forum, ze nie wiadomo kto jest moderatorem, a tematy ciagle leca i nic sie z tym nie da zrobic niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach