Olagadula 0 Napisano Maj 22, 2021 Witam, mam taki problem. Od jakiegoś czasu mam chorobę która nie pozwala mi się zaspokoić, ponieważ nie mam siły dostać się do pochwy i do łechtaczki. Cały czas mam ochotę na seks. Nie Mam partnera. Ostatnio miałam taką ochotę, że aż pochwa mi drętwiała. Co mam robić? Teraz siedzę I czuje jak mi z dziurki wypływa. Nie Wiem co mam robić. Pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olagadula 0 Napisano Maj 22, 2021 2 minuty temu, robięjaklubię napisał: Nic nie zrozumiałam Chodzi mi o to że nie mam siły w ręku żeby się masturbować A ciągle mam na to ochotę. Nie Wiem Co robić w takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olagadula 0 Napisano Maj 22, 2021 7 minut temu, Tojas napisał: Może męski język pomógłby Tak ale nie mam partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanParalizator 0 Napisano Maj 22, 2021 Chętnie pomogę. Uwielbiam minetkę, ale moja dziewczyna z jakiegoś powodu się jej wstydzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Maj 25, 2021 Dnia 22.05.2021 o 14:47, Olagadula napisał: Witam, mam taki problem. Od jakiegoś czasu mam chorobę która nie pozwala mi się zaspokoić, ponieważ nie mam siły dostać się do pochwy i do łechtaczki. Cały czas mam ochotę na seks. Nie Mam partnera. Ostatnio miałam taką ochotę, że aż pochwa mi drętwiała. Co mam robić? Teraz siedzę I czuje jak mi z dziurki wypływa. Nie Wiem co mam robić. Pomocy!! oczywiście prowo. Skoro potrafisz pisać na komputerze taki post to masz na tyle sprawne palce aby się zaspokoić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach