Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Martyna96

Bóle brzucha- jaki lekarz może pomoc?

Polecane posty

Cześć, piszę tu bo już nie wiem do kogo się z tym zwrócić. Od dobrego tygodnia codziennie boli mnie podbrzusze, coś uciska i boli jakby ktoś wbijał mi nóż po prawej stronie podbrzusza, szczególnie podczas wypróżniania. Myślałam ze to problem ginekologiczny wiec w piątek pojechałam do ginekologa prywatnie. Zrobienie usg jajników niczego nie wykazało. Powiedział ze albo jest to wynik endometriozy albo gastrologiczny i najlepiej pojechać na SOR. Myślałam ze samoistnie przejdzie ale jest tylko gorzej. Zaczęłam tylko krwawić z przy parciu w toalecie. Ból jest raczej jednostajny w okolicy podbrzusza. Czasem przypomina o sobie bardziej, tak nagle jakby ktoś od środka po prawej stronie mnie uszczypnął. Nie do końca wiem do jakiego lekarza mam się udać i nie chcę czekać 10h na sorze czekając na przyjęcie. Są tam pewnie osoby które bardziej potrzebują pomocy. Co byście zrobili na moim miejscu? Myślałam żeby zapisać się do internisty i dostać skierowanie do szpitala. Chociaż nie wiem czy nie będzie ciężko się teraz dostać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się