rutka31oli 0 Napisano Maj 23, 2021 Które apteki stacjonarne mają najtańszą ofertę?? Mama się nie daje przekonać do zamawiania online a leków kupuje sporo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tikamthe 0 Napisano Maj 26, 2021 Jeśli nie online, co zresztą zupełnie mnie nie dziwi, to polecam DOZ, pewnie macie gdzieś w okolicy. A w jakim wieku jest Twoja mama? Bo wiem, że mają teraz akcję zniżkową dla seniorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noska92 0 Napisano Maj 28, 2021 Z tego co ja się orientuję to tak promocja jest dla osób 60+ tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Maj 30, 2021 Dnia 28.05.2021 o 11:35, Noska92 napisał: Z tego co ja się orientuję to tak promocja jest dla osób 60+ tak? Tak, powyżej 60 roku życia i trzeba zrobić zakupy w DOZ w konkretnych godzinach. Z tego co pamiętam to do 12.00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rutka31oli 0 Napisano Maj 30, 2021 dzięki wielkie za info, mamie już przekazałam wiadomość, jutro ma iść do doz po leki i sprawdzi jak działa ta promocja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Maj 30, 2021 Jeśli szukacie też apteki online to warto zaglądać na stronę aptelii, mają niezłe promocje, wysyłkę kurierem lub do paczkomatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Czerwiec 1, 2021 DOZ też jest on line i chętnie z niego od dawna korzystam bo grosze kosztuje dostawa a praktycznie mam na nastepny dziń. No i plus dla nich za tą promocję dla seniorów. Rabat 20% to bardzo dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Sierpień 1, 2021 Jak dla mnie dalej DOZ, nie dość że ma ofertę dla seniora to jeszcze ma ogrom promocji w opcji StrefaOkazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach