WulgarnyCham 0 Napisano Maj 24, 2021 Si kala fą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 8 minut temu, WulgarnyCham napisał: Si kala fą Jest dobrze, wszystko w porządku? Nie wiem kim jesteś? Ale żeby ciebie zrozumieć, to trzeba znać słownik slangu miejskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 A którą E. tak kochasz? Ona wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 (edytowany) ty nie jesteś cham, tylko niemowa! Edytowano Maj 24, 2021 przez E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WulgarnyCham 0 Napisano Maj 24, 2021 1 godzinę temu, E.. napisał: A którą E. tak kochasz? Ona wie? Rozklapcichę Ełżbietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 56 minut temu, WulgarnyCham napisał: Rozklapcichę Ełżbietę Rozklapcichę Elżbietę? To rzeczywiście jesteś wulgarny i cham, jak się zresztą określiłeś i nie mój kochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 Takim jak ty, to tylko zostaje forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 59 minut temu, duży ogórek napisał: Dobry wieczór chcesz ogórka? NIE ZNOSZĘ OGÓRKÓW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 24, 2021 NIE CHCĘ CIĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach