nataliaaa87 0 Napisano Maj 25, 2021 Hej dziewczyny, piszę tutaj bo już nie mam siły. Od trzech miesięcy walczę z grzybicą, lekarz wymyśla mi Coraz to nowe leki. Nie mam już siły brałam już Trioxsal gynopevaryl, kwas kaprylowy, candidia support bardzo dużo probiotyków a grzybica wraca jak bumerang, jest chwile lepiej i znowu nawrót. Trzymam też dietę. Straciłam miliony monet u lekarza i na leki. Może ktoś coś doradzi jak pozbyć się tego paskudztwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Maj 26, 2021 a jak zabezpieczasz się podczas stosunku? Może partner przenosi, bo nie leczył się z Tobą? Dlatego najlepsza jest mechaniczna antykoncepcja, polecam wkładkę silikonową caya. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Maj 27, 2021 Ja cały czas miałam infekcje od płynu do prania. Kapsułek. Zmieniłam na kapsułki do prania dla dzieci. Jak ręka odjął. Może warto spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 27, 2021 a cytologię robiłaś ostatnio? kontroluj też cykle, mi pomaga tester Afrodyta SMart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 27, 2021 Zmienić proszek do prania , nosić częściej bielizne bawełnianą , żele pod prysznic także może warto zmienić,może problem jest u Twojego partnera ? Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach