Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Hej mam problem z kuzynem. Problem polega na tym że on się we mnie zakochał. Czy napewno? Bo się ciągle na mnie patrzy i wgl, pisze do mnie teksty na podryw z internetu. I w grze prawda czy wyzwanie powiedział moje imię mojej kuzynce. Na yt napisał że mnie kocha ale nie może mi tego powiedzieć w prost. A i ciągle chce się ze mną spotykać. Nawet moja kuzynka to zauważyła. Wiem że to kazirodztwo. Co mam robić? Pomocy proszę. Ps. On przyjeżdza do mnie w tą niedziele. Ps2. Też go troche kocham ale nie chce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Jak coś to ja mam 13 lat a on 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Proszę o pomoc, nie wiem co mam robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 W tej grze dostał pytanie: kogo kochasz, w kim się zakochałeś i powiedział Karolina, moja kuzynka się go pytała czy jakieś karoliny oprócz mnie i nie znał żadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Jestem pewna że mnie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Więc pytanie : jak go odkochać? Co robić żeby przestał mnie kochać bo jestem jego bliską kuzynką? Nasze mamy to siostry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Heee ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 To jest prawdziwa historia i potrzebuje pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 On jest meeega przystojny i każda dziewczyna chciałaby być z nim jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3326 Napisano Maj 25, 2021 Poslinic sie troche mozecie. Mi jezyk nie odpadl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 3 minuty temu, Vedma napisał: Poslinic sie troche mozecie. Mi jezyk nie odpadl. On planuje ze mną przyszłość. W grze the sims 4 stworzył nas jako pare i mamy już dzieci ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Nie sądzicie że mam nienormalną rodzinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Do czego namawiasz to dziecko to jak powstanie sims 5 to nie wiadomo do czego się posunie Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Ja się zaczynam bać jego pomysłow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Karolina Moo napisał: Dokładnie Dokładnie ze nie wiadomo co wymysli w sims 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Co mam zrobić w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Ale za nim wyjdzie to może już będzie pełnoletni Obyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3326 Napisano Maj 25, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Do czego namawiasz to dziecko Takie rzeczy dzieja sie czesciej niz sie wydaje, ale dalej to nie idzie. Dzieciece wybryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: ignoruj, pamiętaj im później bedziesz mieć chłopaka tym lepiej oczywiście do pewnego wieku a teraz lepiej ająć się nauką czy fajnym hobby, lub spotkaniami z koleżankami. Dzięki spróbuje bo on dosłowie się do mnie lepi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Karolina Moo napisał: Dzięki spróbuje bo on dosłowie się do mnie lepi Jak nikt nie patrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Najgorsze jest to że w niedziele do mnie przyjeżdza i nie moge go tak ignorować bo moja mama twierdzi że jest gościem to trzeba z nim pogadać itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: no ja nie wiem, jak chłopak starszy. No tak on zawsze mówił że on chce mieć już dziewczyne ale nie może znaleźći ja się boję że znalazł...mnie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: A mówiłaś to jej ? może ktoś inny mu przemówi do rozumu. Nie mówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: twoja mama czy twoja ciocia powinny mu to wyjaśnić. No wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Napisz do Agent of Oxford. Wujek dobra rada zawsze pomoże. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3326 Napisano Maj 25, 2021 Wyrosnie z tego, chociaz jak na 15lat to ma zachowania smarkacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Dzięki za wszystkie rady i dobre słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, TakaJedna napisał: Proszę Cię. Wierzysz w te banialuki? A w co inne? Naprawde nie wiem co zrobic Edytowano Maj 25, 2021 przez Karolina Moo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3326 Napisano Maj 25, 2021 Wieje prowo na kilometr, ale z doswiadczenia wiem, ze mozna miec podko...acego sie kuzyna jak jest sie dzieciakiem. Nie ma w tym nic zlego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach