Karolina Moo 1 Napisano Maj 25, 2021 Moja młodsza kuzynka się mnie pyta jakie książki mam jej polecić a ja zupełnie nie wiem. Pomożecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 26, 2021 Jeżeli chodzi o fantastykę , to może coś z wydawnictwa Young, np. Dom na kurzych łapach albo Papierowy mag. Obydwie są fantasy, dla młodszego czytelnika, ale też starszy może się przy nich bawić Z fantastyki polecam także książki Tarana Matharu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miśka! 1 Napisano Maj 26, 2021 Fatalna Czarownica, Wojownicy-Odwet Wysokiej Gwiazdy, Magiczne Drzewo, Azyl, Nina i klątwa pierzastego węża, Wilkołak w moim namiocie i wiele, wiele innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawlox 3 Napisano Maj 28, 2021 Harry Potter, wszystkie 7 części Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caroline_1986 257 Napisano Lipiec 9, 2021 Seria RYWALKI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach