Miśka! 1 Napisano Maj 26, 2021 Hey co myślicie o Ani z Ffb? Niby fajna kobieta, rodzinna, filmy ma ok... Ale coś nie do końca mi pasuje i nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie? I zastanawiam się dlaczego tak skrupulatnie chowa swojego męża, gdzie łatwo i tak go znaleźć jak się zna ich nazwisko i imiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
just tyna 86 Napisano Czerwiec 17, 2022 Dnia 26.05.2021 o 07:36, Miśka! napisał: Hey co myślicie o Ani z Ffb? Niby fajna kobieta, rodzinna, filmy ma ok... Ale coś nie do końca mi pasuje i nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie? I zastanawiam się dlaczego tak skrupulatnie chowa swojego męża, gdzie łatwo i tak go znaleźć jak się zna ich nazwisko i imiona Mąż chyba sam nie chciał się ujawniac dopoki pracował dla lidla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikitaseann Napisano Czerwiec 18, 2022 Dnia 26.05.2021 o 07:36, Miśka! napisał: Hey co myślicie o Ani z Ffb? Niby fajna kobieta, rodzinna, filmy ma ok... Ale coś nie do końca mi pasuje i nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie? I zastanawiam się dlaczego tak skrupulatnie chowa swojego męża, gdzie łatwo i tak go znaleźć jak się zna ich nazwisko i imiona skąd znasz ich nazwisko? oglądałam, gdy mąż jeszcze był ukrywany, mówiła, że mąż się ujawni, gdy będzie jakas tam liczba subskrybentów, więc reklamujcie, to zobaczycie pana męża. żałosne to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach