E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 wypowiesz...a nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Maj 26, 2021 Powiem! Wykrzyczę! Coś do Ciebie czuję to chcesz wiedzieć?! I tak nic z tym nie zrobisz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Coś czuć to nie wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Co mi jeszcze powiesz? I kto to mnie pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Ej, do której E. piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Maj 26, 2021 Co czuję? Miłość. Co mi po niej jak z Ciebie jest tchórz, przykro mi to prawda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Oj, obraził się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Miłośćjedna napisał: Co czuję? Miłość. Co mi po niej jak z Ciebie jest tchórz, przykro mi to prawda Fajny jesteś, naprawdę. Tylko jeszcze żebyś wiedział do kogo piszesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Ja jestem tą E. której nic nie wolno zrobić. Jestem niewolnicą systemu, wartości, wszystkiego... Najlepiej czuję się, jako NIEWOLNIK. Wtedy jestem wolna. Ogarniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Ale na pociechę powiem Ci, że niewolnicy też kochają i to bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Maj 26, 2021 16 minut temu, E.. napisał: Fajny jesteś, naprawdę. Tylko jeszcze żebyś wiedział do kogo piszesz... Jestem kobietą i piszę sobie do mojej miłości 4 minuty temu, E.. napisał: Ja jestem tą E. której nic nie wolno zrobić. Jestem niewolnicą systemu, wartości, wszystkiego... Najlepiej czuję się, jako NIEWOLNIK. Wtedy jestem wolna. Ogarniasz? Uwierz, że ogarniam i współczuję Ci życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 To nieźle zabłądziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Maj 26, 2021 Zaczyna się, zakładanie nicków do wkręcania. Teletubisie zawsze coś wymyśla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Solero napisał: Zaczyna się, zakładanie nicków do wkręcania. Teletubisie zawsze coś wymyśla Paranoja. Nie temat ma związek z rzeczywistością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Za to pełen bólu. On (ona) nie jest wcale kobietą. To blef. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Odczep się. A może są to ludzie skryci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Nie, to są ludzie poranieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 26, 2021 Cały ten temat to podróba! Ktoś napisał swojej E. całą prawdę. Tyle dobrego się stało. I może musiało się to stać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach