Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Oyesu, Czepek. Ale naprawdę tak mam ale nie dam foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, 2libed napisał: mnie tez Może jesteś moim Twin Flame? Dawaj to foto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 2 minuty temu, Czepek madafaka napisał: Ale naprawdę tak mam ale nie dam foto W razie gdybyś się rozmyśliła, została godzina do północy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, 2libed napisał: juz robie tylko musze sie ladnie uczesac Muszę się napić. Dziś odkryłem ślady... ślady życia na Marsie... ślady poczucia humoru u użytkownika 2libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Oczywiście ale musisz przygotować całą ścianę Niedawno remontowałem. zapodaj.net/5bcf191235984.jpg.html 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 Dla 2libeda również miejsce się znajdzie, a i mam ładną miejscówkę w ogródku pod cisem, wystarczy przykryć kompostem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 5 minut temu, 2libed napisał: idz tą drogą a za godzine odkryjesz że jest środa kto wie może zamiast psychologiem wrózbitą zostaniesz odkrywcą . Środa dzień ? Dawaj fotę, @2libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepek madafaka 131 Napisano Maj 26, 2021 A pochwy poporodowe wyglądają jak spadochrony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 3 minuty temu, Benniee napisał: Stary uspokój się. Jaki ja mam brać z Ciebie przykład? A co, źle mówię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Dobrze, a z drugiej strony nie ma komu. Takie życie. Dziś w Biedronce była promocja na Carte d’Or, ale wyrżarli słony karmel, a reszta niedobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Słony karmel to mój ulubiony smak zaraz po pistacjowych. Te sklepowe jednak są dla mnie za słodkie, lepsze naturalne gały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 Pistacjowe dobre są z Zielonej Budki, nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Maj 26, 2021 6 minut temu, Benniee napisał: No co? Nic. Masz rację, naturalne są lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach