Kwiatek555 0 Napisano Maj 27, 2021 Ostatnią miesiączkę mialam 15 kwietnia. 6 maja kochałam się z chłopakiem. Miesiaczki mam nieregularne ale mniej więcej po 34-40 dni miesiączka się pojawiała. Dodam że kochaliśmy się w zabezpieczeniu bez wytrysku w środku, z prezerwatywa było też wszystko w porządku. Po 16 i 20 dniach od stosunku zrobilam testy które wyszly negatywne więc CHYBA wykluczam ciążę. Brałam luteine przepisana przez ginekologa z powodu nieregularnych miesiaczek przez ostatni tydzień pierwszy raz i teraz czuję bol piersi i podbrzusza. Czy mogę obawiać się ciazy? Okres spoznia mi się dłużej niż zwykle... luteine odstawiłam 4 dni temu a okresu nadal nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Maj 27, 2021 hej, nie ma szans na ciążę. Uspokój się troszkę a jeśli masz nieregularne miesiączki polecam zaopatrzyć się w komputer cyklu cyclotest mySense, dzięki niemu możesz monitorować swój cykl. Powodzenia i pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Maj 27, 2021 przy nieregularnych cyklach i aktywnym życiu seksualnym cykle trzeba zapisywać. Warto mieć monitor płodności, zobacz Afrodyta Smart, mi bardzo pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Maj 28, 2021 wejdź sobie na spokojnie na stronke Naturalna Płodność Pl i poszukaj artykułów na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Maj 30, 2021 Dnia 27.05.2021 o 23:17, Sylwusia napisał: przy nieregularnych cyklach i aktywnym życiu seksualnym cykle trzeba zapisywać. Warto mieć monitor płodności, zobacz Afrodyta Smart, mi bardzo pomaga potwierdzam afrodyta smart bardzo pomaga w wyznaczaniu płodności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Maj 31, 2021 napisałaś o bólu piersi - czy robisz samobadanie piersi w domu? Warto mieć taką specjalną rękawicę femiglove do samobadania, szybko można wykryć zmiany i ewentualnie uspokoić się, że takich zmian nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 zanim zadasz takie pytanie to zacznij kontrolowac swoj cykl, bo nikt nie jest w stanie tego przewidziec. polecam urzadzenia afrodyta smart. jest bezproblemowe i latwe w obsludze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach