Sylwia76682 874 Napisano Maj 27, 2021 Co o niej myślicie? Odkryłam ją wczoraj i zrobiłam maraton filmów perfumowych. Wreszcie jakiś wartościowy zapachowy content, gdzie ktoś naprawdę potrafi zobrazować zapach, a nie tylko wymienić nuty ;d Wydaje się dosc inteligentna A makijaż, choć charakterystyczny i bardzo mocny, robi dużo bardziej estetyczny od np. Zmalowanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picka_pićko 505 Napisano Maj 27, 2021 Świetna dziewczyna! Miła, ładna, ogarnięta, ma na siebie pomysł i konsekwentnie go realizuje. Robi bardzo charakterystyczne, artystyczne makijaże, ale rzeczywiście bardzo estetyczne. Zdaje się, ze kiedyś była w ekipie Kendo, pracowała w Sephorze, zna się na kosmetykach i ich składach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kami_ 936 Napisano Maj 27, 2021 A ja nie mogę jej oglądać. Próbowałam kilka razy i nie daję rady. Dla mnie jest straszliwie manieryczna, pretensjonalna, do bólu sztuczna i przerysowana. Jakby cały czas odgrywała rozpisaną wcześniej rolę. Z pozytywów - śliczna dziewczyna i niewątpliwie zdolna. Ale ja teatr wolę w teatrze, a nie na YT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach