gosc1235 1 Napisano Maj 28, 2021 Hej, to pytanie do obu płci. Wiem, że dziewczynom trudniej rozstać się z chłopakiem, z którym przeżyła swój pierwszy raz (mam na myśli podczas bycia w związku z tą osobą). A co z chłopakami czy to, że z daną dziewczyną przeżyli swój pierwszy raz ma dla nich jakiekolwiek znaczenie? Czy trudniej im się rozstać z tą osobą? Czy nie przywiązują do tego żadnej wagi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szwagier Zadżumionych 8 Napisano Maj 28, 2021 Czy ty myślisz, że słowa "A ja włóczę się znów bez Ciebie I do piekła mam tuż" są na pewno i zawsze artystyczną, nieżyciową przesadą? Aby uniknąć wycia z bólu, instynktownie uciekałem w tłum i hałas. Dodam tylko, że aspekt seksualny był drugorzędny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc1235 1 Napisano Maj 29, 2021 16 godzin temu, Szwagier Zadżumionych napisał: Czy ty myślisz, że słowa "A ja włóczę się znów bez Ciebie I do piekła mam tuż" są na pewno i zawsze artystyczną, nieżyciową przesadą? Aby uniknąć wycia z bólu, instynktownie uciekałem w tłum i hałas. Dodam tylko, że aspekt seksualny był drugorzędny. Ale jak to się ma do mojego pytania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szwagier Zadżumionych 8 Napisano Maj 29, 2021 1 godzinę temu, gosc1235 napisał: Ale jak to się ma do mojego pytania? To odpowiedź na: "A co z chłopakami czy to, że z daną dziewczyną przeżyli swój pierwszy raz ma dla nich jakiekolwiek znaczenie? Czy trudniej im się rozstać z tą osobą? Czy nie przywiązują do tego żadnej wagi?" Czyli że ma znaczenie, trudniej rozstać, przywiązują wagę. Oczywiście mówię nie za chłopaków, lecz za siebie. Chyba ci nie przeszkadza, że silniej przeżyłem emocjonalnie niż seksualnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dryblas 15 Napisano Maj 30, 2021 Dnia 28.05.2021 o 11:07, gosc1235 napisał: Hej, to pytanie do obu płci. Wiem, że dziewczynom trudniej rozstać się z chłopakiem, z którym przeżyła swój pierwszy raz (mam na myśli podczas bycia w związku z tą osobą). A co z chłopakami czy to, że z daną dziewczyną przeżyli swój pierwszy raz ma dla nich jakiekolwiek znaczenie? Czy trudniej im się rozstać z tą osobą? Czy nie przywiązują do tego żadnej wagi? owszem jest pewne przywiązanie ale dosyć szybko mija, miesiąc czy dwa i są już inne w zasięgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach