E.. 33 Napisano Maj 29, 2021 Kiedy braknie mi tych pięknych spojrzeń, zrozumienia... załamię się... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 29, 2021 Kocham Cię i będę kochała już do końca mego marnego życia. E. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 29, 2021 A moze elektra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 29, 2021 dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 30, 2021 Siema E Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 30, 2021 11 godzin temu, Qwerty82 napisał: A moze elektra Na pewno nie. Ze mną można załamać się, a nie beze mnie Nie wiem dlaczego słowo "beze" aktywowało skojarzenie muzyczne Na dobre rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 30, 2021 9 minut temu, Electra napisał: Na pewno nie. Ze mną można załamać się, a nie beze mnie Nie wiem dlaczego słowo "beze" aktywowało skojarzenie muzyczne Na dobre rano Kochałam kiedyś Tede nawet chciałam do niego napisać list 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach