E.. 33 Napisano Maj 30, 2021 i facet mnie zdenerwował sorry za te bezmyślne tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Maj 30, 2021 3 minuty temu, E.. napisał: i facet mnie zdenerwował sorry za te bezmyślne tematy trzeba było potańczyć z innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Maj 30, 2021 trzeba było ale jak ktoś trzyma za serce, to nie jest to łatwe czyli pójść do innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Maj 30, 2021 Przed chwilą, E.. napisał: trzeba było ale jak ktoś trzyma za serce, to nie jest to łatwe czyli pójść do innego Żart no dobra ktoś inny napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 30, 2021 OJ, EWA, ja wiedziałam, że ci kolba odbiła nieźle...ze to normalne nie jest ale ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amareee infortunii 21 Napisano Maj 30, 2021 Kafeteria wszystko przyjmie i wszystko zapomni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Maj 30, 2021 33 minuty temu, amareee infortunii napisał: Kafeteria wszystko przyjmie i wszystko zapomni. Życie niestety już nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach