Madzikkk27 2 Napisano Czerwiec 2, 2021 Na ile dni przed owulacją się kochałyście i zaszłyście w ciążę? Seks na dwa dni przed ma sens? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika09 0 Napisano Czerwiec 2, 2021 Mi lekarz zawsze mówił, że powinno się kochać w 1 dniu przed owulacja i w dzień owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzannke 22 Napisano Czerwiec 2, 2021 4 godziny temu, Madzikkk27 napisał: Na ile dni przed owulacją się kochałyście i zaszłyście w ciążę? Seks na dwa dni przed ma sens? ma sens? seks? uprawisz seks tylko dla prokreacji? meczy cie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 2, 2021 Słuchaj to zależy jakie masz cykle. Jeśli masz jak w zegarku takie regularne, to raczej lepiej dzień przed, ale to i tak nie wiesz kiedy coś się może przesuwać. Najlepiej planować dziecko przy pomocy komputera cyklu. Sama korzystałam z Cyclotestu MyWay i sprawdziło się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzikkk27 2 Napisano Czerwiec 2, 2021 8 godzin temu, zuzannke napisał: ma sens? seks? uprawisz seks tylko dla prokreacji? meczy cie? ... cie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzannke 22 Napisano Czerwiec 2, 2021 2 godziny temu, Madzikkk27 napisał: ... cie to obchodzi nie umiesz nawet zajsc w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 najlepiej w dzien owulacji, a do wyznaczania cyklu wyproboj cyclotest my way, ulatwi sprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cipka43 2 Napisano Czerwiec 29, 2021 Ja zaczęłam robić testy owulacyjne i odbywam stosunek dzień przed spodziewaną owulacja oraz w trakcie. Mam nadzieję że w końcu dojdzie do tego zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach