Cisza 70 Napisano Czerwiec 3, 2021 Nie ma w twoim życiu ani czasu, ani miejsca dla mnie... To po po co się odzywasz? Nie pojmuję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Czerwiec 3, 2021 2 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Adresat widmo. Adresat doskonale wie, że do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Czerwiec 3, 2021 1 minutę temu, Transgression napisał: "to po po co" Wyobraziłem sobie Ciebie jak to mówisz Dzięki. Pomocne bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Czerwiec 3, 2021 3 minuty temu, Transgression napisał: Chętnie Ci pomogę. Powiedz tylko co mogę zrobić? Już mówiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 3, 2021 1 godzinę temu, Cisza napisał: Nie ma w twoim życiu ani czasu, ani miejsca dla mnie... To po po co się odzywasz? Nie pojmuję.. Wiem najdroższa brakuje Ci seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach