MariaN 1 Napisano Czerwiec 3, 2021 Chciałabym przedstawić własną historię leczenia rany pooperacyjnej. Operacja odbyła się 2 lata temu i rana, która pozostała po operacji bardzo nie chciała się goić. Szukałam różnych specjalistów i trafiłam na Przychodnię Leczenia Ran i Pielęgnacji Stóp. Żałuję, że wcześniej nie trafiłam do tej przychodni. Rana od razu została oczyszczona i odpowiednio zabezpieczona, w trakcie wszystko Pani Agnieszka Głuszczak omówiła i wyjaśniła. Każda rana goi się inaczej, moja zagoiła się po paru miesiącach tyle lat złego traktowania rany a tutaj wystarczyło dosłownie kilka miesięcy, aby wszystko było zagojone. Szczerze polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rkingar 1 Napisano Wrzesień 30, 2021 Też mam same dobre doświadczenia z tą Przychodnią. Rozległa rana odleżynowa u mojej babci została sprawnie zagojona w tej przychodni, gdzie lekarze rozkładali ręce i odsyłali od jednego do drugiego... Tak nie powinno traktować się pacjenta z dużym bólem. Na szczęście udało nam się trafić do p. Agnieszki Głuszczak w Przychodni leczenia ran i pielęgnacji stóp. Przejechaliśmy spory kawałek, ale było jak najbardziej warto. Pani Agnieszka to prawdziwa specjalistka z zakresu leczenia ran. Serdecznie polecam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach