TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 4, 2021 No właśnie, umówiłam się dziś jak się okazało z kimś kto cały czas mnie klamie, czy ja na głowę upadłam? Po co mi to? Mocno się zastanawiam. A wy co radzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 4, 2021 Porady potrzebuje a nikogo nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Czerwiec 4, 2021 Ja mam alergie na kłamców i nigdzie bym nie poszła. A ty nie masz męża przypadkiem? Z kim tam sie umawiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 4, 2021 10 minut temu, Qwerty82 napisał: Ja mam alergie na kłamców i nigdzie bym nie poszła. A ty nie masz męża przypadkiem? Z kim tam sie umawiasz Koleżanka zaprosiła na kawę, ale klamczucha z niej nieziemska, jak nie skłamie to prawdy nie powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlugonogasylwia88 36 Napisano Czerwiec 4, 2021 no to nie idź odwołaj bólem głowy albo pilną sprawą rodzinna po kłopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach