Tera_2006 5 Napisano Czerwiec 6, 2021 hejka, jest taki chłopak, nie znamy sie ale wydaje sie miły. jak zagadać? wiem, że jeździ na rowerze w skateparku. chciałabym podejść ale nwm co powiedzieć. pomóżcie pls! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 6, 2021 (edytowany) 17 minut temu, Tera_2006 napisał: hejka, jest taki chłopak, nie znamy sie ale wydaje sie miły. jak zagadać? wiem, że jeździ na rowerze w skateparku. chciałabym podejść ale nwm co powiedzieć. pomóżcie pls! Wjedź w niego. Na pewno zauważy Cię. Edytowano Czerwiec 6, 2021 przez Electra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 6, 2021 (edytowany) 30 minut temu, marinero napisał: techniczne sprawy. dotyczace jazdy na rowerku Faceci kochaja byc "eksoertami Jeśli każdy facet, którego zaczepilam z prośbą o pomoc pomyślał, że go podrywam to namiętnie i ciągle pompuje Wam ego. Zdarza mi się ciągle i od zawsze. Musialabym na łeb upaść, żeby tak podrywać i jeśli jakikolwiek facet odebrał moją niewiedzę jako podryw to spaliłabym raka (gdybym z natury nie miała wyebane). Edytowano Czerwiec 6, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 6, 2021 Przed chwilą, marinero napisał: Zrobilas juz makijaz ?! LOL Szybka jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Czerwiec 6, 2021 13 minut temu, Niby normalny napisał: musisz mieć silne ramiona by go poderwać z ziemi, włożyć do samochodu a następnie schować w swojej piwnicy z kotkami miałam taki pomysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 6, 2021 58 minut temu, Tera_2006 napisał: hejka, jest taki chłopak, nie znamy sie ale wydaje sie miły. jak zagadać? wiem, że jeździ na rowerze w skateparku. chciałabym podejść ale nwm co powiedzieć. pomóżcie pls! „Jesteś brany pod uwagę. Nie spier/dol tego.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tera_2006 5 Napisano Czerwiec 6, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: „Jesteś brany pod uwagę. Nie spier/dol tego.” hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach