TwojaMuuza 875 Napisano Czerwiec 6, 2021 Wasze ci" picie tez pachną truskawkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik wątpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 2 godziny temu Dziewczyny tutaj chodźcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 759 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pearl napisał: Dziewczyny tutaj chodźcie Ale sobie temat wybrałaś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prоmyczek 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pearl napisał: Dziewczyny tutaj chodźcie Wolałbym, żebyś nie zwracała się tak do mnie. Nie przy reszcie chłopaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Prоmyczek napisał: Wolałbym, żebyś nie zwracała się tak do mnie. Nie przy reszcie chłopaków Narzeczona Libeda czy munek znowu choruje na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, przewr(l)otna napisał: Ale sobie temat wybrałaś... Tytuł dobry. Pierwszy post już niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu Przeczytałeś o tych kurtkach co ci pisałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Narzeczona Libeda czy munek znowu choruje na mnie Czemu cały czas lecą te tematy? Ciekawe czy ten zaraz nie padnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Przeczytałeś o tych kurtkach co ci pisałam? Dylemat mam czy wybrać niebiesko czarną czy zielono czarną To tanie jest dwie stówy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Czemu cały czas lecą te tematy? Ciekawe czy ten zaraz nie padnie Bo automat kasujący jest aktywny i klikają w "zgłoś" Trzeba wyczuć jak nie będzie aktywny i wtedy da się popisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Dylemat mam czy wybrać niebiesko czarną czy zielono czarną To tanie jest dwie stówy Ta zielono czarna ładniejsza ale znów niebieska cieplejsza a ja nie patrzę na cenę ale gdzieś niecałe 200 za jedną sztukę kupi spokojnie zwłaszcza na mikołaja czy jak przecena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ta zielono czarna ładniejsza ale znów niebieska cieplejsza a ja nie patrzę na cenę ale gdzieś niecałe 200 za jedną sztukę kupi spokojnie zwłaszcza na mikołaja czy jak przecena Obie fajne i jeżeli kupować w czarny piątek na wyprzedaży to nie wiem czy nawet dwie stówy za dwie wyjdzie. Ale dla kobiet 4f ma wypasione rzeczy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Megi_ona napisał: Czemu cały czas lecą te tematy? Ciekawe czy ten zaraz nie padnie Czyżby przez nas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Bo automat kasujący jest aktywny i klikają w "zgłoś" Trzeba wyczuć jak nie będzie aktywny i wtedy da się popisać. Ponoć Tajemniczy gdzieś coś drapnął i temat od razu spadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Czyżby przez nas? Tu tak nie ma żadnej paczki żeby normalnie rozmawiali, tylko my jak dinozaury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Ponoć Tajemniczy gdzieś coś drapnął i temat od razu spadł A gdzie on się podziewa bo potrafił z Tobą rozmawiać i to wyglądało jak stare dobre małżeństwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Obie fajne i jeżeli kupować w czarny piątek na wyprzedaży to nie wiem czy nawet dwie stówy za dwie wyjdzie. Ale dla kobiet 4f ma wypasione rzeczy ... Nie kupowane w czarny piątek tylko na mikołaja jedną a drugą to z wyprzedaży. Dla mężczyzn też są fajne oprócz spodni bo mi się nie podobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tu tak nie ma żadnej paczki żeby normalnie rozmawiali, tylko my jak dinozaury. Jesteśmy solą w czyimś oku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Czyżby przez nas? No dziwnie to wygląda, zaraz ten nam usuną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, parabatai napisał: Ponoć Tajemniczy gdzieś coś drapnął i temat od razu spadł Myślisz że to przez niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu Ten Twój avek Kociaku z daleka wygląda jak młody jelonek jeszcze z początkującym porożem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 134 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A gdzie on się podziewa bo potrafił z Tobą rozmawiać i to wyglądało jak stare dobre małżeństwo Ja też potrafię z nim rozmawiać tylko że on jakby chciał mnie pobić się tak czuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: A gdzie on się podziewa bo potrafił z Tobą rozmawiać i to wyglądało jak stare dobre małżeństwo Kazałam mu ziemniaki na obiad obrać, jak skończy może pozwolę mu zajrzeć 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie kupowane w czarny piątek tylko na mikołaja jedną a drugą to z wyprzedaży. Dla mężczyzn też są fajne oprócz spodni bo mi się nie podobają. Tylko z rozmiarem żeby się nie walnąć i model prezentujący ma 186 a na sobie elke i jest niższy trochę to iks elka powinna być dobra... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Myślisz że to przez niego? Myślę że przez nas wszystkich jak zaczynamy zbierać się w grupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ten Twój avek Kociaku z daleka wygląda jak młody jelonek jeszcze z początkującym porożem No mam nadzieje ze jeleniem nie jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 273 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja też potrafię z nim rozmawiać tylko że on jakby chciał mnie pobić się tak czuję Nie pozwolę żeby Cię pobito 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: No dziwnie to wygląda, zaraz ten nam usuną. Nie bój się, jest tyle opuszczonych tematów do przejęcia. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Ja też potrafię z nim rozmawiać tylko że on jakby chciał mnie pobić się tak czuję No coś Ty, on się Ciebie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach