Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, parabatai napisał: No mam nadzieje ze jeleniem nie jestem Zobacz z daleka , bo ja w kuchni kładę telefon opieram o coś i chodzę zerkając to wygląda jak jeleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ten Twój avek Kociaku z daleka wygląda jak młody jelonek jeszcze z początkującym porożem Abo sarynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Tylko z rozmiarem żeby się nie walnąć i model prezentujący ma 186 a na sobie elke i jest niższy trochę to iks elka powinna być dobra... Kiedyś wzięłam M i myślam najwyżej będzie trochę za duża i hmhm lepiej nie pytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pearl napisał: Abo sarynka Tak już zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Kiedyś wzięłam M i myślam najwyżej będzie trochę za duża i hmhm lepiej nie pytaj Ty mała jesteś jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, parabatai napisał: No coś Ty, on się Ciebie boi Tak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ty mała jesteś jednak Ale silna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Ale silna I szalona głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, parabatai napisał: Kazałam mu ziemniaki na obiad obrać, jak skończy może pozwolę mu zajrzeć Jezus Maria zwariowałas daj mu żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: I szalona głowa Tak i podobna do twojej głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: I szalona głowa Jak dziś się trzymałeś w pracy? Byłeś śpiący? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tak i podobna do twojej głowy Ale nie przejmujemy się takimi rzeczami i co tu robić na film za późno...troche muzyki i w pielesze idziemy 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Ale nie przejmujemy się takimi rzeczami i co tu robić na film za późno...troche muzyki i w pielesze idziemy 🫠 Fajny film oglądałam ostatnio na Netflix tylko kurde zapomniałam tytułu ake super w napięciu a na końcu głupawe zakończenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 153 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, parabatai napisał: Ponoć Tajemniczy gdzieś coś drapnął i temat od razu spadł Drapią to kotecki Teraz jak temat padnie to będę głównym podejrzanym i od Megi na pewno wtedy oberwie maczugą Edytowano 6 godzin temu przez Tajemniczy On Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Jak dziś się trzymałeś w pracy? Byłeś śpiący? Nie ma opcji żeby zamulać, bo zapierdziel zbyt duży i sześć godzin snu w moim wieku chyba już styka, bo bez budzika organizm sam się zrywa o piątej . Kawę i herbatę tylko jak mam , a do jedzenie sery , masło, bułkę, pomidory to mam dobrą wydolność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Fajny film oglądałam ostatnio na Netflix tylko kurde zapomniałam tytułu ake super w napięciu a na końcu głupawe zakończenie Przypomnij sobie tytuł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Drapią to kotecku Teraz jak temat padnie to będę głównym podejrzanym i od Megi na pewno wtedy oberwie maczugą Przecież to nie ja każe ci ziemniaki obierać na obiad i ja jestem miła zrozum to w końcu że ja jestem po twojej stronie I nie będę cię bić jeśli sam nie zaczniesz naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie ma opcji żeby zamulać, bo zapierdziel zbyt duży i sześć godzin snu w moim wieku chyba już styka, bo bez budzika organizm sam się zrywa o piątej . Kawę i herbatę tylko jak mam , a do jedzenie sery , masło, bułkę, pomidory to mam dobrą wydolność. Czyli jesz śniadanie rano? Ja to nic nie jem ale wyobraź sobie że ja musiałam wstać o 3.30 tylko potem mogłam sobie zrobić drzemkę w pracy i było już lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, parabatai napisał: Tak już zostanie A wiesz że ja poprzedniego kota jak był młodziutki miałam z takimi wielkimi uszami Potem jak rósł to się wszystko mu unormowało i bardzo ładny kot z niego wyrósł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 153 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Przecież to nie ja każe ci ziemniaki obierać na obiad i ja jestem miła zrozum to w końcu że ja jestem po twojej stronie I nie będę cię bić jeśli sam nie zaczniesz naprawdę Raczej to ja muszę być po Twojej stronie Ja zacznę? Absolutnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Przypomnij sobie tytuł Jutro wejdę, zobaczę co oglądałam i ci naprawdę ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Raczej to ja muszę być po Twojej stronie Ja zacznę? Absolutnie Obrałeś chociaż te ziemniaki? Bo wiesz żeby cię pierwsza żona nie pobiła ja martwię się o ciebie bo ona bierze nawyki ode mnie No chodź powalczymy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Czyli jesz śniadanie rano? Ja to nic nie jem ale wyobraź sobie że ja musiałam wstać o 3.30 tylko potem mogłam sobie zrobić drzemkę w pracy i było już lepiej Rano kawa i płatki na mleku A coś poważnego później . Czaj lubię bardzo z czarnej herbaty jak turki, a duża dawka teiny też kopa daje. Gdzie Ty robisz żeby się zrywać o trzeciej trzydzieści... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: Drapią to kotecki Teraz jak temat padnie to będę głównym podejrzanym i od Megi na pewno wtedy oberwie maczugą Obiecała że bić Cię już nie będzie a ja jej wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 682 Napisano 6 godzin temu Dobrej zabawy nocne marki Idę spać - dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Megi_ona napisał: Jutro wejdę, zobaczę co oglądałam i ci naprawdę ok? Najwyżej przypomnę się jak coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, parabatai napisał: Dobrej zabawy nocne marki Idę spać - dobrej nocki Zawsze pierwsza zwijasz żagle. Dobranoc Kociak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Rano kawa i płatki na mleku A coś poważnego później . Czaj lubię bardzo z czarnej herbaty jak turki, a duża dawka teiny też kopa daje. Gdzie Ty robisz żeby się zrywać o trzeciej trzydzieści... Płatki lubię ale bez mleka takie suche co poważnego? Seks? Ja mam dziwne godziny pracy także czasem i w nocy trzeba się zająć dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, parabatai napisał: Obiecała że bić Cię już nie będzie a ja jej wierzę Nie będę go bić już nigdy zaczynam się zmieniać mam nadzieję że na lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, parabatai napisał: Dobrej zabawy nocne marki Idę spać - dobrej nocki Ty uciekasz i tajemniczy też ucieknie pewnie. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach