aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ależ ta megi to wspaniały bait chylę czoła przed tym projektem;) i kakao, i naleśniki, i cpny zna , do tego mało je i 1.6 m nie wiem kto to sie bawi (Seven?), ale majstersztyk, idzie się nabrać kibicuję ci dziewczyno rób w wała promyka bo tu ostatnio posucha w teatrach Edytowano 6 godzin temu przez aaaaaaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Megi_ona napisał: Wiem że powinno się jeść ale nie mam apetytu wtedy i nie mogę nic przełknąć choć nie nadrabiam wieczorem. Poprostu mało jem, mi wystarczy obiad tak naprawdę. Nie ja kakao tylko piję albo czasem dodaje do naleśników. Może stresy masz jakieś... Do tej masy na naleśniki kakao i dobre są ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Ależ ta megi to wspaniały bait chylę czoła przed tym projektem;) i kakao, i naleśniki, i cpny zna , do tego mało je i 1.6 m nie wiem kto to sie bawi (Seven?), ale majstersztyk, idzie się nabrać O widzę że ja cię interesuje miło mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Czemu CPN dla nich to takie dziwne? No te słowo CPN? Przecież tak wszyscy mówię na stację paliw. Jeśli masz 65 lat i mieszkasz na przedmieściach Olkusza to zapewne nikogo to nie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: O widzę że ja cię interesuje miło mi Bardzo jesteś nadzieją na jakikolwiek cyrk tutaj jeszcze w 2024 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Czemu CPN dla nich to takie dziwne? No te słowo CPN? Przecież tak wszyscy mówię na stację paliw. No każdy tak mówi i każdy wie że o stacje paliw chodzi. Oni tak już mają że jedno słowo potrafi ich odpalić i czasami ich podkarmie żeby się wkurzali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Może stresy masz jakieś... Do tej masy na naleśniki kakao i dobre są ? Tak do masy i wychodzą kakaowe i dzieci takie lubią jeszcze bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Jeśli masz 65 lat i mieszkasz na przedmieściach Olkusza to zapewne nikogo to nie dziwi Miałem pisać że odpalisz się o Olkuszu bo tam jakiś uraz był czy wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Tak do masy i wychodzą kakaowe i dzieci takie lubią jeszcze bardziej. Na dniach muszę spróbować albo gofry będą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Jak coś to mam zablokowaną skrzynkę ale odczytałam dobra to ja już nie psuje zabawy czekam na jakiś cyrk zalewski niedługo Edytowano 6 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Miałem pisać że odpalisz się o Olkuszu bo tam jakiś uraz był czy wypadek Nie , tam jest tylko ostatni cpn w Polsce Edytowano 6 godzin temu przez aaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: Nie , tam jest tylko ostatni cpn w Polsce Tutaj gdzie mieszkam jest ich pełno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Na dniach muszę spróbować albo gofry będą... A masz gofrownice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Megi_ona napisał: O widzę że ja cię interesuje miło mi Każdy kto robi w wała promyka jest moim przyjacielem tak że ja trzymam kciuki za projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 104 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Megi_ona napisał: Tutaj gdzie mieszkam jest ich pełno Czyli w ZSRR? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: Czyli w ZSRR? W Gruzji na Antarktydzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Co posłuchamy na dobranoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Pearl napisał: To niedobre jest. To nie ma być dobre tylko zdrowe i zamiast pieczywa stosuje. Ja w zasadzie chyba nie jestem wybredny ci do jedzenia grunt aby czysto i świeże. 15 minut temu, Megi_ona napisał: Nie jadłam w tych w polewie się nie wypowiem ale wiem że takie są. A bułki piekłes kiedyś? Nie no za wypieki jakieś bułki nie biorę się, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Megi_ona napisał: Niedobrze te czekoladowe czy te zwykłe też? Ryżowe są bleee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: To nie ma być dobre tylko zdrowe i zamiast pieczywa stosuje. Ja w zasadzie chyba nie jestem wybredny ci do jedzenia grunt aby czysto i świeże. Zdrowe tez nie, przetworzone, Taki papier w smaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu Dobranoc duże Dzieciaki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie no za wypieki jakieś bułki nie biorę się, Robię czasem bułeczki drożdżowe lub bez drożdży i pyszne takie są domowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Każdy kto robi w wała promyka jest moim przyjacielem tak że ja trzymam kciuki za projekt. Marzenia ściętej głowy Idź do lekarza powiedz że skaczesz do ludzi jak gadają sobie o bzdurach, to zobaczysz gdzie cię skieruje i zakładam , że znowu się upiłaś 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Czyli w ZSRR? Kto tak mówi ZSRR? Babcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 137 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: To nie ma być dobre tylko zdrowe i zamiast pieczywa stosuje. Ja w zasadzie chyba nie jestem wybredny ci do jedzenia grunt aby czysto i świeże. Wstyd się przyznać ale dla mnie musi być dobre a czy zdrowe hmhm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
failenormik 1 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Pearl napisał: Dziewczyny tutaj chodźcie A twoja ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, failenormik napisał: A twoja ??? Co moja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 274 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Bardzo jesteś nadzieją na jakikolwiek cyrk tutaj jeszcze w 2024 🫢 Tak Libed wyskoczy że szpitala po sterydach uratowany zostanie i będzie jeszcze bardziej bełkotał. A przyznał ci się chociaż jako narzeczonej po co mu te sterydy podawali bo to musiał być ciężko stan i chyba z powodu pobić jak skakał do ludzi lądował w szpitalach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach