xer3 0 Napisano Czerwiec 7, 2021 Pomocy, bardzo mi głupio. Moja dosyć nowa nauczycielka ze studiów bardzo mi pomogła i tak całkiem też nie chcąco bardzo duży list jej napisałem z podziękowaniami. Ona napisała z wieloma podziękowaniami i emotką, ja odpisałem że jeszcze raz dziękuje za pomoc, i zaczęliśmy tak pisać jakby bliscy znajomi razem, ona wiele emotek i choć ja próbowałem się powstrzymać to tak niewinnie, tak tylko też dawałem. Teraz mi wstyd i głupio bo co jeśli nie chcący jakbyśmy flirtowali ze sobą? Strasznie mi głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xer3 0 Napisano Czerwiec 7, 2021 Może nie chodzi o flirtowanie ale tak jakoś poczułem jakbyśmy byli bliscy bo żadna nauczycielka chyba nie wysyła emotek przez poważne emaile a jeszcze chodzi że na lekcjach to też zawsze ze mną najpierw i najwięcej rozmawia. Jakby była moją znajomą a inni to tylko uczniowie. Uważam że fajnie ale oczywiście się boję z tym żeby nie poczuła że niby zachowuję się jakbym ją podrywał czy coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach