2345 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Mam problem bo nie wiem jak powiedzieć mamie. Dla jasności przepisałam się z jednej klasy do drugiej. Obok mojej szkoły jest żabka. Na przerwie 1 godzinnej pomiędzy lekcjami poszłam z koleżanką do żabki ale zapomniałam o tym powiedzieć mamie ponieważ nie mam zgody że sama mogę wychodzić . W żabce kupiłam hot doga i wracając do szkoły spotkałam panią która zdenerwowana powiedziała że niemogę wychodzić sama i że mam powiedzieć pani Asi mojej wychowawczyni (czyli mojej starej wychowawczyni ) która stała z 12 metrów odemnie że byłam w żabce oczywiście nie powiedziałam otym ale boje się że ta pani zapyta mojej starej wychowawczyni czy powiedziałam jej że byłam w żabce . U mnie wszkole jest zasada o które niewiedziałam że trzeba powiedzieć o tym nauczycielowi boje się że moja mama się o tym dowie i będzie jej przykro bo to wsumie takie trochę wagary tylko wyszłam na 5 minut. Proszę pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jane112 10 Napisano Czerwiec 10, 2021 7 godzin temu, 2345 napisał: Mam problem bo nie wiem jak powiedzieć mamie. Dla jasności przepisałam się z jednej klasy do drugiej. Obok mojej szkoły jest żabka. Na przerwie 1 godzinnej pomiędzy lekcjami poszłam z koleżanką do żabki ale zapomniałam o tym powiedzieć mamie ponieważ nie mam zgody że sama mogę wychodzić . W żabce kupiłam hot doga i wracając do szkoły spotkałam panią która zdenerwowana powiedziała że niemogę wychodzić sama i że mam powiedzieć pani Asi mojej wychowawczyni (czyli mojej starej wychowawczyni ) która stała z 12 metrów odemnie że byłam w żabce oczywiście nie powiedziałam otym ale boje się że ta pani zapyta mojej starej wychowawczyni czy powiedziałam jej że byłam w żabce . U mnie wszkole jest zasada o które niewiedziałam że trzeba powiedzieć o tym nauczycielowi boje się że moja mama się o tym dowie i będzie jej przykro bo to wsumie takie trochę wagary tylko wyszłam na 5 minut. Proszę pomóżcie Hej. Od razu mówię ze nie widzę w tym nic złego ze na przerwie godzinnej wyszłaś na chwile po jedzenie. Nie opuściła lekcji Ani nie uciekłaś ze szkoły, zrobiłaś wsm to co w kazdej innej szkole byłoby traktowane na luzie. Myślę ze twoja mama nie będzie miała tego za zle bo nie zrobiłaś nic złego. Dziwię się zachowaniu nauczycielek ze zrobiły z tego taki problem ale no ok, maja zasady ustalone z góry. Nie bój się że będą z tego krążyły jakąs wielką sprawę, pewnie o ttm zapomną skoro nic ci sie nie stalo, to też są ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach