Ladypony 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Czy lubicie damy? Czy bycie damą wyklucza pokazywanie pośladków w kolejce do toalety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 Fajne gacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 jednak nadal wolę księżniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: To ... Marioli kiepskiej z 1998. Tej od Siary i smażenia cy’ców? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 1 minutę temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Nie wiem, czy siarę miała w cycach Katarzyna Kasia. To jednak Mariolki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 Pantalony zapierdziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasztaniak 135 Napisano Czerwiec 9, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Jakie rolki. Nie wazne sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladypony 0 Napisano Czerwiec 9, 2021 Dama musi cały czas zważać na swoją postawę... Ciężko nieraz wracając z toalety aby ...enka nie zaczepiła się o majtki. Siedząc powinno się mieć zawsze skrzyżowane nogi... zwrócił mi na to uwagę mężczyzna entuzjastycznymi okrzykami gdy czekałam na autobus (miałam nieco rozchylone nogi, nie zwróciłam na to uwagi), dama zapewne nie znalazłaby się w takiej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 9, 2021 3 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Leci podróż przedslubna. Ten film mnie wkorwil. Co za jelop taki koniec wymyslil?! Widziałaś kiedyś Przekleństwo Jeremy'ego ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 9, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Jestem dama. Wiesz o tym. To chyba dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 9, 2021 4 minuty temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Jestem dama. Wiesz o tym. a nie księżniczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Czerwiec 9, 2021 5 minut temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Pokahontaz mje nauczyła damą być. Damy albo i nie damy. Zależy jak się postaramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Iskra 289 Napisano Czerwiec 10, 2021 Poczekajmy na pewnego gentelmena on najlepiej zna się na d(r)amach, niech się wypowie i nas oświeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Czerwiec 10, 2021 34 minuty temu, duży ogórek napisał: hahaha dama z gołymi cyckami. Jednak do trzymania takiej w swojej piwinicy Poca jest jak znalazł! trzymalbym ją w swojej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FNicki 152 Napisano Czerwiec 10, 2021 24 minuty temu, akimuszki napisał: Jednak do trzymania takiej w swojej piwinicy Poca jest jak znalazł! trzymalbym ją w swojej i karmił kiszonką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach