Truskaweczkax 0 Napisano Czerwiec 10, 2021 Witam. Kochalam się z mężem bez zabezpieczenia doszło do wystrysku wewnątrz. Na następny dzień przyjelam tabletke po ellaone. Było to mniej więcej po 10h. Moje cykle to 28 dni. Do stosunku doszło po 6 dniach okresu (20 maja) z kalendarzyka wynikało ze pierwszy dzień płodny i srednie szanse na zajescie w ciążę ponieważ nie był to dzien owulacji . Wczoraj 9.06 powinnam dostać miesiavzke której nie dostałam a dziś mija kolejny dzień i dalej nie ma miesiączki. Dodam ze w ostatnim czasie duzo mialam stresów, ale zero objawow po tabletce ellaone. Czy mogę być w ciąży? Skoro przyjelam tabletke? Czy po prostu tabletka opóźnia okres ? Dodam ze przyjelam nie pierwszy raz tabletke bo 2 miesiące temu tak samo i normalnie wtedy dostalam miesiaczke bez opóźnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Czerwiec 10, 2021 Stres robi swoje. Po prostu przesuneła Ci się owulacja. Na spokojnie odczekaj jeszcze ze dwa dni. Jeśli @ nie przyjdzie wykonaj test. Podobno tabletki po są skuteczne, no ale nigdy nic nie wiadomo na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Czerwiec 10, 2021 szybko wzięłaś tabletkę, więc się nie przejmuj, na przyszłość najlepiej mechanicznie zabezpieczajcie się, polecam diafragmę Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 13, 2021 tak jak wcześniej w innym poście - na przyszłość błona dopochwowa Caya, a teraz na spokojnie. Poobserwuj cykl, zrób betę z krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Czerwiec 14, 2021 nie ma szans na ciąże, jednak nie polecam nadużywać ellaone, bardzo negatywnie wpływa na cykl. Ja używam monitor płodności test owulacyjny ze śliny Afrodyta Smart, wielokrotnego użytku. W dni płodne zabezpieczam się mechanicznie, polecam ten sposób antykoncepcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 mysle ze nie i zamiast sie truc tabletkami lepiej sie zabezpieczajcie diafragma caya jak nie lubicie prezerwatyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Czerwiec 29, 2021 sprawdzanie płodności na testerze owulacyjnym afrodyta jest spoko i można spokojnie planować zarówno antykoncepcję, jak i ewentualne starania o dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach