badboys1997 2 Napisano Czerwiec 10, 2021 Młody, spragniony , 24lata, lubię kobiety ciut starsze od siebie, takie hot 30, sprzęt dosyć gruby . Jakaś zainteresowana, żeby się bliżej poznać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Czerwiec 10, 2021 28 minut temu, badboys1997 napisał: Młody, spragniony , 24lata, lubię kobiety ciut starsze od siebie, takie hot 30, sprzęt dosyć gruby . Jakaś zainteresowana, żeby się bliżej poznać? Pewnie tego nie wiesz, więc napiszę ci, jak to ogłosze nienwidzą kobiety: "Już nie taki młody, ale bardzo niedorobiony, kompletnie nie mający pojęcia o kobietach facet, któremu wydaje się, że seksualność kobiet polega na wizualnej, a nie uczuciowej stronie relacji, co czyni go bezwartościowym jako kochanek. Na dodatek naiwny." Mógłbym też napisać jak to ogłoszenie powinno wyglądać, ale nie jesteś w stanie nadążyć za tak radykalnymi zmianami w twoim życiu. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badboys1997 2 Napisano Czerwiec 10, 2021 1 godzinę temu, przegość napisał: Pewnie tego nie wiesz, więc napiszę ci, jak to ogłosze nienwidzą kobiety: "Już nie taki młody, ale bardzo niedorobiony, kompletnie nie mający pojęcia o kobietach facet, któremu wydaje się, że seksualność kobiet polega na wizualnej, a nie uczuciowej stronie relacji, co czyni go bezwartościowym jako kochanek. Na dodatek naiwny." Mógłbym też napisać jak to ogłoszenie powinno wyglądać, ale nie jesteś w stanie nadążyć za tak radykalnymi zmianami w twoim życiu. Niedorobiony to widocznie Ty jesteś a nie ja, po tym jak piszesz. Zamiast dawać mi rady jak się powinno postępować z kobietami i jaki to jesteś wartościowy kolego lepiej za nim coś następnym razem napiszesz, przeczytaj to z 3x...dobra rada dla Ciebie, żebyś się już tak nie kompromitował, bo oczy bolą jak się patrzy na te wypociny i pewnie Twoja polonistka i Pan od informatyki nie byliby z tego powodu dumni, a no i to moja sprawa co piszę i do kogo piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach