Natka_90 2 Napisano Czerwiec 15, 2021 Witajcie Czy jakaś para tutaj obecna ma lub miała problem ze współżyciem po ciąży ? Mianowicie ja wraz z mężem mamy taką blokadę co do seksu abym znów nie zaszła w ciąże , po prostu to siedzi tak w głowie i to calutki czas odkąd urodziłam a było to 7 miesięcy temu . Jak sobie z tym poradziliście ? Przypuszczam że jest to spowodowane tym że jesteśmy młodzi i myśl o kolejnym dziecku w tak krótkim odstępie czasowym jest przytłaczająca . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Czerwiec 15, 2021 Musicie być pewni zabezpieczenia, którego używacie. najlepiej łączyć metody. Po ciąży polecam błonę dopochwową Caya plus kontrolę dni płodnych. Musicie wrzucił na luz, ale z głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Czerwiec 21, 2021 Po prostu się zabezpieczanie. Mówiąc wy mam na myśli oboje a ryzyko ciąży będzie wtedy równe zeru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 22, 2021 mozecie to wypracowac z psychologiem, na spokojnie sobie podejdzcie do tego, ty sie mozesz zabezpieczac diafragma caya, kontrolowac cykl a on moze uzywac prezerwatywy i nie bedziecie sie niczym martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach