WeR@niczka1993 0 Napisano Czerwiec 15, 2021 Czesc. Jest taki Daniel znamy się 4 lata z pracy. Od 3 miesiecy cos sie dzieje. Tu mowi, że jestem podobna do jednej z modelek, pozniej powiedzial cos o jakims piwie na plazy. Wypytuje o mnie moją znajomą. Na jej pytanie czy za mną teskni i co zrobilby gdybym go gdzies zaprosila- odpowiedzial że teskni i że poszedlby. Dzis zaczelo się niby dokuczanie mi. Patrzylam przez okno, a on "jak bedziesz chciala wtskoczyc, to powiedz, przestawię samochod. Zapewne bys mnie zlapal. Odpowiedzialam. Pozniej inny kolega zaczal prawic mi komplementy, on go od razu zbil z tropu i mowi "takich jak Ty, to ona mize miec na pęczki" Umowic się z nim? Podrywa mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaZpodlasia 4 Napisano Czerwiec 16, 2021 Podrywa podrywa, tylko to takie końskie zaloty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Czerwiec 16, 2021 1 godzinę temu, asiaZpodlasia napisał: Podrywa podrywa, tylko to takie końskie zaloty finezyjny to on nie jest .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach