ßuddy 27 Napisano Czerwiec 16, 2021 (edytowany) Edytowano Czerwiec 16, 2021 przez ßuddy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Czerwiec 16, 2021 1 godzinę temu, Mewa kontratakuje napisał: A ty święty, ty tylko skamlesz u moderacji żeby banowali tych co mają cię dość Chociaż na to konto to ban mu się należy, choćby za wyciągnięcie z otchłani i zarąbanie nicka kultowego pravika Starej Kafe. Z Offem najczęściej się nie zgadzałem, ale swoją hmmm... rozpoznawalność miał. Co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Czerwiec 16, 2021 Może tylko wyglądam na kotarbę, ale nim nie jestem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 16, 2021 Smakosz nie był chamem, Moon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ßuddy 27 Napisano Czerwiec 16, 2021 1 godzinę temu, agent of Asgard napisał: Smakosz nie był chamem, Moon. W mojej opinii był i jest, ponadto jest również niestabilnym emocjonalnie szaleńcem, taki drugim leżaczkiem tylko głośniejszym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach