Natka_90 2 Napisano Czerwiec 16, 2021 Kobietki , pytanie do Was . W jaki sposób wyliczacie sobie dni płodne i nieplodne oraz owulacje ? Na co zwracacie uwagę? I czym się kierujecie aby było to w miarę trafne ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Czerwiec 17, 2021 Poziom LH sprawdzam na testerze owulacyjnym Afrodyta. Najprostszy i najpewniejszy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Czerwiec 19, 2021 Ja kupiłam najtańsze testy owulacyjne na allegro i jestem zadowolona. Kosztują parę groszy, a działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Czerwiec 22, 2021 słyszałam, że dziewczyny korzystają z termometru owulacyjnego mysense. Kuzynka mi pokazywała, to spoko się wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 22, 2021 ja uzywam juz dobre pol roku afrodyty smart i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Czerwiec 24, 2021 Zależy wszystko od tego czy masz regularne miesiączki. To podstawa. Również ważna jest ich długość. Jeśli są regularne to bardzo pomagają testy owulacyjne (najtańsze z Allegro, działają) Jesli masz cykle ok 28 dni to zacznij robić testy około 10 dc każdego dnia i stopniowo kreska na teście powinna być ciemniejsza. Zapisuj sobie w tym czasie czy przykładowo nie boli Cię bardziej któryś jajnik, jaki w tym czasie masz śluz. Po pewnym czasie nauczysz się swojego organizmu. Ja już teraz bardzo dokładnie wiem kiedy mam owulacje, dosłownie co do godziny (potwierdzone u ginekologa) trzeba poznać swoje ciało. Jeśli nie chcesz się bawić w testy, możesz chodzić na monitoring cyklu do ginekologa. Natomiast jeśli masz nieregularne cykle to tylko ginekolog zostaje, bo testy np przy PCOS mogą dawać fałszywe wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 swoj caly cykl kontroluje afrodyta smart, jest fajna i latwa w uzyciu, w dodatku z aplikacja na telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach