Natka_90 2 Napisano Czerwiec 17, 2021 Stosowała któraś z Was plastry antykoncepcyjne ? Polecacie? Czy lepiej zastąpić to czymś innym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Czerwiec 17, 2021 Antykoncepcja hormonalna jest wygodna, że to tak określę, tylko jest problem przy antybiotykach i innych lekach, które obniżają tę ochronę. Ja i tak zawsze przy hormonalnej antykoncepcji stosowałam mechaniczną. Mam diafragmę Caya, jest bardzo spoko, możesz sobie zobaczyć i zdecydować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Czerwiec 19, 2021 nie polecam, bo często się odklejały i nigdy nie byłam pewna ochrony. Ja tam wolę kontrolować płodność na testerze owulacyjnym na ślinę afrodyta i w dni płodne barierowo dodatkowo zabezpieczać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Czerwiec 22, 2021 ja uzywam wkladki dopochwowej diafragma caya i jestem bardzo zadowolona, niczym sie nie musze martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 24, 2021 ja tam wolę metodę objawowo -termiczną przy użyciu termometru owulacyjnego cyclotest MySense, zobacz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 29, 2021 nie polecam, ja sie zabezpieczam blona dopochwowa diafragma caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Czerwiec 30, 2021 Kiedyś dawno temu stosowałam plastry ale nie były dla mnie wygodne. Zdecydowanie wolę tabletki belara, które biorę codziennie o tej samej porze i już niczym innym martwić się nie muszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach