downhiil 88 Napisano Czerwiec 20, 2021 była już taka jedna która wykazywala wszelkie oznaki zainteresowania a koniec końców mnie olala gdy wykonalem ruch w jej strone. Boję sie powtorki z rozrywki jak sobie radzic z takimi obawami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sempre 21 Napisano Czerwiec 21, 2021 (edytowany) 13 godzin temu, downhiil napisał: była już taka jedna która wykazywala wszelkie oznaki zainteresowania a koniec końców mnie olala gdy wykonalem ruch w jej strone. Boję sie powtorki z rozrywki jak sobie radzic z takimi obawami? Olala cię,może też się bała.jaki to był ruch? Edytowano Czerwiec 21, 2021 przez Sempre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 21, 2021 14 godzin temu, downhiil napisał: była już taka jedna która wykazywala wszelkie oznaki zainteresowania a koniec końców mnie olala gdy wykonalem ruch w jej strone. Boję sie powtorki z rozrywki jak sobie radzic z takimi obawami? ile lat masz? czy marszczysz freda? Pytam poważnie rozładowujesz napięcie seksualne nie masz ikry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach