Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Do ogladania tv czarny najlepszy No nie odbija światła nie rozprasza poza ekranem nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Wiem ja pamietam jak chodzilem do lasu z laptopem czarnym i bylo czarno w nocy i filmy ogladalismy to nie bylo ramy laptopa widac tylko jak z projektora jakiegos futuristic XD Dlatego konsole tez czarna wzialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Wiem ja pamietam jak chodzilem do lasu z laptopem czarnym i bylo czarno w nocy i filmy ogladalismy to nie bylo ramy laptopa widac tylko jak z projektora jakiegos futuristic XD Dlatego konsole tez czarna wzialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piwоsz93 1 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Tv mnie kocha Aż mnie oczy bolą jak widzę to odcięcie. Po litrze wódki bym se tak tego nie ...olił xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Wiem ja pamietam jak chodzilem do lasu z laptopem czarnym i bylo czarno w nocy i filmy ogladalismy to nie bylo ramy laptopa widac tylko jak z projektora jakiegos futuristic XD Dlatego konsole tez czarna wzialem xD Ja rtv tylko czarne bo jakie? Białe szare to będzie żółte a tak to sprzęt 22 lata i jak nowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Piwоsz93 napisał: Aż mnie oczy bolą jak widzę to odcięcie. Po litrze wódki bym se tak tego nie ...olił xD No na szpachle tylko nie chciało mi się kleic makarskiej ani 2x malować a w małym już zrobiłem i taśmę i 2x umalowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu No i fajnie jak na czarno sciany i czarny tv to obraz zajeebiscie widac xD i sie mozna odprezyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu Jeszcze aluminium apple jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: No na szpachle tylko nie chciało mi się kleic makarskiej ani 2x malować a w małym już zrobiłem i taśmę i 2x umalowalem Tragedia. Przyznaj lepiej że cię na taśmę nie było stać biedaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Ale jak sobie mysle.to tym lachonom wiecznie cos nie pasuje Szkoda ze to szkoda ze tamto Ehh xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu E tam oni pieerdola z zazdrosci, dla mnie jest zajeebiscie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Klaudiusz do mnie szkoda ze nie mam prawa jazdy xD No nie mam to hooy musisz sobie znalezc takiego co ma XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, GayFM napisał: Tragedia. Przyznaj lepiej że cię na taśmę nie było stać biedaku Nie chciało mi się 20mb przyklejac zwłaszcza że sufit był mokry To malowanie to pyknelismy z mamom w 2dni i to ze szpachlowanie i skrobanie 1 ściany mama np malowala sufit ja już odcinalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu (edytowany) a w Poolsce na pewno praawka nie zrobie bo mi sie nie bedzie chcialo, predzej po angielsku zdam praawko niz po poolsku xd Edytowano 2 godziny temu przez KochamElcie<3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Teraz sobie wyobrazam scenariusz ze pojechalem z Katiuszka.do Polski a ona mnie zmusza zebym tam prawko robil to bylby jakis koszmar xD A do uk nie mam powrotu bo gdzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: a w Poolsce na pewno praawka nie zrobie bo mi sie nie bedzie chcialo, predzej po angielsku zdam praawko niz po poolsku xd Tak szczególnie że nie wiedziałeś nawet jak jest taśma malarska po ang Edytowano 2 godziny temu przez GayFM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: Teraz sobie wyobrazam scenariusz ze pojechalem z Katiuszka.do Polski a ona mnie zmusza zebym tam prawko robil to bylby jakis koszmar xD A do uk nie mam powrotu bo gdzie xD Na szczęście masz schizofrenie i nie ma szans żeby ktoś cię dopuścił do robienia prawa jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Nie chciało mi się 20mb przyklejac zwłaszcza że sufit był mokry To malowanie to pyknelismy z mamom w 2dni i to ze szpachlowanie i skrobanie 1 ściany mama np malowala sufit ja już odcinalem A potem razem się kąpaliście w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu Ja nie chce prawa jazdy ani pracy tylko związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Ogolnie katiuszka i klaudiusz to przegrywy bo musza pracowac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Ja pragne takiego klaudiusza ktora zrobi ze mnie niewolnika swoich stopek ale niestety ona jest przegrywem Ciezko znalezc lachona ktora nie musi praciwac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Ja myslalem ze z.Katiuszka sie polaczymy bo ona nic nie musi robic, ale niestety okazalo sie ze ma prace, wiec dalem jej kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Ja w Anglii wsrod anglikow nie mam schzofrenii tutaj jestem normalmy W Polsce mam schizofrenie wsrod polakow xD Pisalem katiuszce ze nienawidze polski i polakow a do niej nie.docieralo i mnie chciala tam sciagnac na sile nie wiadomo po co a mi bylo smutno ze mam tam jechac w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KochamElcie<3 napisał: Ciezko znalezc lachona ktora nie musi praciwac xD TY TEŻ MUSISZ PRACOWAĆ, INACZEJ ZIMA POD NAMIOTEM BY BYŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 2 godziny temu O ile odcuecie na grubość tasmy jest ok to nie lubię tych mieszkań co mają zaokraglone przy suficie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 223 Napisano 2 godziny temu Anglicy mk daja lokum nad glowa bo jestem imigrantem z polski dlatego mi pomagaja xd W polscr mi polacy nie pomagaja tylko wysylaja do pracy To ja wole byc imigrantem z polski w uk i sobie grac w gry na konsoli calymi dniami xdd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 1 godzinę temu Oglądam tiktoki różnie ludzie mają odciecie czasem grubość dwie tasmy czasem 1 czasem jak ja lub jak ja + jakas listwa chyba sufitowa lub nawet dopiero na suficie na grubość taśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 1 godzinę temu Przeważa grubość tasmy od sufitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GayFM 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17'2 napisał: Oglądam tiktoki różnie ludzie mają odciecie czasem grubość dwie tasmy czasem 1 czasem jak ja lub jak ja + jakas listwa chyba sufitowa lub nawet dopiero na suficie na grubość taśmy U mnie tak jest ale ja mam zrobione perfekcyjnie https://imgbox.com/bJr5WCBD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17'2 4 Napisano 1 godzinę temu A zobacz jakie ten typek ma https://www.tiktok.com/@efewissie/video/7440854447258979592 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach