Maciekgaciek 0 Napisano Czerwiec 21, 2021 Dziewczyna ze mna zerwala i wrocila do swojego ex, czy warto walczyc by ja odzyskac ? Nie mamy ze soba kontaktu juz miesiac.. Zaglada w moje relacje na facebooku za kazdym razem jak cos wrzuce i nadal ma portal randkowy na ktorym my sie poznalismy na ktory wiem ,ze wchodzi.. Czy odezwac sie pierwszy ? Nadal do niej cos czuje .. Czy to nie ma sensu , niechce wyjsc na blazna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Czerwiec 21, 2021 Juz pytales...ona cie nie chce i nikogo do milosci nie zmusisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 Stara miłość nie rdzewieje. UJ jej w dupe. Ogarnij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Czerwiec 21, 2021 3 minuty temu, malinka 123 napisał: Zapytaj jej a nie nas.Bazujesz jak ulom na jakiś domyslach. O co pytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Czerwiec 21, 2021 Walczyć możesz w sytuacji, kiedy coś zepsułeś. Tutaj po prostu brak miłości tej dziewczyny do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach