BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 26 minut temu, duży ogórek napisał: Wiem od dobrych osób spodzieaj się dobrego, od dających serca serce. Pjoter dalajlama wierzy w bajki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 25, 2021 6 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Pjoter dalajlama wierzy w bajki. Co dostałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 8 minut temu, duży ogórek napisał: Co dostałaś 7 krasnoludów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 25, 2021 1 minutę temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: 7 krasnoludów ehe jak chcesz uja to uja dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: ehe jak chcesz uja to uja dostaniesz Gdzie ten uj, bo nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 887 Napisano Czerwiec 25, 2021 Niejedna miała super zaręczyny, piękny ślub i huczny rozwód... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 25, 2021 7 minut temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Gdzie ten uj, bo nie widzę. gwizdu gwizdu poszedł ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 5 minut temu, duży ogórek napisał: gwizdu gwizdu poszedł Kotwica mu w plecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 25, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Czerwiec 25, 2021 Zostaw bejbi dino, ty ogórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChocolateMuffin 2 Napisano Czerwiec 25, 2021 Uwaga mam dysleksje, staram sie ale bledy na pewno sie pojawia. Dla mnie liczy sie charakter i jakie ma serducho, nie wiem jak dlugo jestescie razem, pomysl sobie czy widzisz z nim przyszlosc. Wiem ze sie zawiodlas, przykro mi ze nie byly to Twoje wymazone zareczyny, ale jak koles jest wart, to olej to doswiadczenie. Jak masz z nim dobra wiez, to pogadaj z nim szczerze. Powiedz mu ze sie zawiodlas, zareczyny nie sa czyms co ludzie robia co tydzien, wiec liczylac na cos bardziej zaplaniwanegoI i romantycznego, zwlaszcza ze podzelil sie z Toba swoimi poprzednimi planami, i roznica jest znaczna. Moze Twoj partner ma powod, dla ktorego zrobil to tak, a nie inaczej. A jezeli zareczyny sa czyms co przewazy na waszym zwiaku, to moze nie jest to jeszcze dojrzala emocja I za wczesnie na zareczyny. Zakochanie to jedno, milosc jest czyms innym. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach