Oczarowana45 20 Napisano Czerwiec 27, 2021 faceci którzy sypiają przygodnie albo z jakimiś koleżankami, z dużą ilością kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Czerwiec 27, 2021 To obrzydza. Fujka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Czerwiec 27, 2021 4 godziny temu, Oczarowana45 napisał: faceci którzy sypiają przygodnie albo z jakimiś koleżankami, z dużą ilością kobiet? Czy to dziwne dużo miałaś facetów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 398 Napisano Czerwiec 27, 2021 1 godzinę temu, Mejka napisał: To obrzydza. Fujka Nie, nie obrzydza. To, że mają ''gorący temperament'' leży w ich naturze. Ale z takimi mi nie po drodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luka95 46 Napisano Czerwiec 27, 2021 Tak samo w drugą stronę. Brzydzą mnie kobiety co miały kilku partnerów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Czerwiec 27, 2021 1 godzinę temu, jamuonmi napisał: Nie, nie obrzydza. To, że mają ''gorący temperament'' leży w ich naturze. Ale z takimi mi nie po drodze. Mi też nie po drodze z takimi facetami. Dlatego- fujka. Mogą sobie jednak spokojnie żyć i ubarwiać nam to forum. Bo to baaardzo ciekawe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyciskam klopsy 47 Napisano Czerwiec 27, 2021 17 godzin temu, Oczarowana45 napisał: faceci którzy sypiają przygodnie albo z jakimiś koleżankami, z dużą ilością kobiet? chcesz doświadczonego pravvika do krwy nędzy czy o co chodzi? powinnaś się cieszyć że na innych potrenował a teraz ty masz go już doświadczonego i czerpiesz z tego tylko zyski. Tak samo z przechodzoną panną, inni stracili a ten co ma zyskuje. Myśl kobieto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyciskam klopsy 47 Napisano Czerwiec 27, 2021 12 godzin temu, Drpaolita napisał: Pewnie że obrzydza to są męskie dziffki wy wszystkie chcecie Romeo w łóżku, Don Juana, tylko pravvika, wam chyba ten lakier do paznokci źle wpływa na logike Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach