Gość Greg102 Napisano Czerwiec 27, 2021 (edytowany) Cześć chłopaki ,mam pytanko do was .Ostatnio oglądałam film o zabarwieniu BDSM jak domina zmusza swojego uległego do finału w własnych ustach . Czy kiedykolwiek w czasie masturbacji posmakowaliście swojego nasienia? Edytowano Czerwiec 27, 2021 przez Greg102 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip1234 2 Napisano Czerwiec 27, 2021 14 minut temu, Greg102 napisał: Cześć chłopaki ,mam pytanko do was .Ostatnio oglądałam film o zabarwieniu BDSM jak domina zmusza swojego uległego do finału w własnych ustach . Czy kiedykolwiek w czasie masturbacji posmakowaliście swojego nasienia? Oczywiście nie raz próbowałem :) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 27, 2021 4 minuty temu, Filip1234 napisał: Oczywiście nie raz próbowałem Musiało Ci bardzo smakować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip1234 2 Napisano Czerwiec 27, 2021 30 minut temu, Marcin40 napisał: Musiało Ci bardzo smakować Wybornie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Czerwiec 27, 2021 Tak, ze dwa razy, nie było to w żaden sposób podniecające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 28, 2021 12 godzin temu, agent of Asgard napisał: Tak, ze dwa razy, nie było to w żaden sposób podniecające. Samego siebie kosztować to na pewno nie jest podniecające. Co innego soczki jakiejś napalonej niewiasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin40 759 Napisano Czerwiec 28, 2021 13 godzin temu, Filip1234 napisał: Wybornie No to smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3637 Napisano Czerwiec 28, 2021 49 minut temu, lex napisał: jak to się robi? na łyżke czy celujesz. musiałem zapytać Przecież zapewne wiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gotb 278 Napisano Czerwiec 28, 2021 No nie, nie da się. Jestem zbyt mało giętki i/lub zbyt krótki by sobie samemu loda robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach