Iga2442 0 Napisano Czerwiec 29, 2021 Witam wszystkich mam pytanie na ile wycenić swoją prace za godzinę pod opieką dwójka dzieci wiek 2 i 4 lata gotowanie pranie kąpiel dzieci czasem ułożenie do snu. Rodzice dzieci są lekarzami nie ma ich całe dnie w domu wcześniej pilnowałam tylko młodsze dziecko za 18,30 zł /h a teraz są wakacje starsze dziecko zostaje w domu i za darmo nie będę się nim zajmować w pakiecie ile zaproponować żeby było dobrze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pisces 73 Napisano Czerwiec 29, 2021 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 333 78 Napisano Czerwiec 30, 2021 To smutne. Mają dzieci a nie mają dla nich chwili czasu. A co do tematu to myślę że 25 zł to minimum. Bo prócz ogarniania dzieci jeszcze gotujesz, pierzesz a przy dwóch takich maluchach to nie takie proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inspiracjabyc 8 Napisano Lipiec 14, 2021 Moja teściowa pilnowała jedno dziecko lekarzy. Było to 8h bez gotowania i sprzątania w małym mieście. Stawkę miała 20 zl/h, jeszcze ją często odwozili do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach