Natka_90 2 Napisano Czerwiec 30, 2021 Dziewczyny... Czy powinnam się obawiać ? Ostatni okres miałam od 30.05.2021 do 05.06.2021 Niby kalendarzyk pokazuje że powinnam dostać kolejny okres 26.06 ... Ale nadal brak Test robilam 25,26 i 27 wyszedł negatywny Panikuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Czerwiec 30, 2021 Kto wie? Zależy kiedy był stosunek i czy zabezpieczony? Kalendarzyk nie uwzględnia poziomu lh, więc jest niedokładny. Lepiej wyznaczaj dni płodne przy pomocy testera owulacyjnego na ślinę afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natka_90 2 Napisano Czerwiec 30, 2021 7 minut temu, Sarsaqw napisał: Kto wie? Zależy kiedy był stosunek i czy zabezpieczony? Kalendarzyk nie uwzględnia poziomu lh, więc jest niedokładny. Lepiej wyznaczaj dni płodne przy pomocy testera owulacyjnego na ślinę afrodyta Stosunek wypadł 11 czerwca, ale odbyło się bez penetracji pochwy A ten test afrodyta wykonuje się codziennie ? Czy tylko gdy zbliża się owulacja ? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Lipiec 3, 2021 Stosunek bez penetracji to nie stosunek. Zalecam douczenie się w kwestii płodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 3, 2021 Osobiście poleciłabym monitor płodności afrodyta smart, uwzględnia poziom lh ze śliny i ma fajną aplikacje na telefon. Nie trzeba robić takich badań codzienie, ale im częściej tym termin dni płodnych będzie dokładniej wyznaczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Lipiec 4, 2021 Taka Afrodyta to może się przydać komuś kto się stara o dziecko i chcę ucelowac w dni płodne, ale uwielbiam te reklamy na kafeterii gdzie polecacie każdemu Afrodytę jako sposob antykoncepcji. Jeśli ktoś panikuje przed myślą o ciąży to niech zainwestuje w tabletki bo są milion razy pewniejsze niż jakiś monitoring plodnosci, te nachalne reklamy są totalnie nietrafione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Lipiec 26, 2021 ja uważam, że te droższe komputery cyklu, to już naprawde dają radę. Używam Cyclotest MyWay, zawsze mi wszystko dokładnie pokazywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach