Julka67 0 Napisano Lipiec 1, 2021 Witam. Piszę z problemem, a mianowicie dotyczy on krwawienia z odstawienia. Po pierwszym opakowaniu wystąpiło po 3 tabletce i było obfite a po drugim opakowaniu wystąpiło dopiero 4 dnia i było o wiele skąpsze i zaczynało się brązowym plamieniem, później pojawiła się jasna, następnie ciemna krew (Trwało 4 dni), czy to oznacza że mogło dojść do zapłodnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Lipiec 1, 2021 Nie doszło do zapłodnienia. Po prostu bierzesz drugie opakowanie i musi się to unormować z czasem. Ja przez pewien czas miałam w 3 dniu, po którym opakowaniu mam w 4 i krwawienie twa 4 dni (normalnie okres miałam 7 dni). Także na luziku, to nie jest okres więc i wygląda to inaczej. Nie jesteś w ciąży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Lipiec 1, 2021 Dziękuję bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka67 0 Napisano Lipiec 1, 2021 A czy tak słabe krwawienie jest naprawdę normalne? ( To moja pierwsza antykoncepcja i jeszcze mało wiem na ten temat) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach