E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Wg mnie jest to najokropniejsze stworzenie na ziemi, uosobienie brzydoty i wszystkiego, co najbardziej złe i potworne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Czy ropucha może zaatakować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Lipiec 4, 2021 Ja się z nią nawet całowałem. Ale biedna się zestresowała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, Argen napisał: Wiele razy. Pożyteczne. Kiedyś w ogródku miałem Dlatego wolę mieszkać w bloku i nie chcę żadnych ogródków. Bo jeśli bym miała takie doświadczenie jak ty, miałabym załamanie nerwowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 16 minut temu, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Jak możesz mnie tak obrażać? Jest projekt nie przejmuj boni to troll. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: Jest projekt nie przejmuj boni to troll. nie, nie trolling szukaj i posądzaj gdzieindziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Boni to nie troll ta E.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, BardziejBrutalnaBabciaBoni napisał: Boni to nie troll Jesteś ładna bobka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, duży ogórek napisał: ta E.. nie, zazdrośniku, nie troll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, E.. napisał: nie, zazdrośniku, nie troll Idż do alfonsa, niech ci powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielika 213 Napisano Lipiec 4, 2021 Co to jest? Czterdziesci zabek i ropucha? Tesciowa wiesza firanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach