E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Nie przejmuj się tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mejka 84 Napisano Lipiec 4, 2021 Pięknie. Żeby faceci tak potrafili pisać. Byłabym spokojniejsza i szczęśliwsza. Wieczna poniewierka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, Mejka napisał: Pięknie. Żeby faceci tak potrafili pisać. Byłabym spokojniejsza i szczęśliwsza. Wieczna poniewierka... Nie płacz. Wszystko będzie dobrze. Trafisz jeszcze na dobrego, empatycznego, uczuciowego. Tego Ci życzę i pozdrawiam ciepło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 Dobranoc lafiryndo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Dobranoc lafiryndo Do kogo to? Do mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, E.. napisał: Do kogo to? Do mnie? A jak myślisz , chyba oczywiste że do autorki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardziejBrutalnaBabciaBoni 437 Napisano Lipiec 4, 2021 2 minuty temu, Leżaczek napisał: Potrafią ale tym się nie rzuca na lewo i prawo Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A jak myślisz , chyba oczywiste że do autorki lafirynda obraźl. «prostytutka lub kobieta mająca przygodne kontakty seksualne z mężczyznami» Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A jak myślisz , chyba oczywiste że do autorki prostak, który obraża kobiety bez znajomości osoby i jej życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Nie stać cię na przepraszam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: Dobranoc Elżuniu. ;D Miłych snów dobranoc Elcccia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 O, i ta do kompetu, co widzi wszędzie Elżunie.... to już zboczenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 i ten, co widzi wszędzie Elcccie.. to już zboczenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 3 minuty temu, E.. napisał: O, i ta do kompetu, co widzi wszędzie Elżunie.... to już zboczenie... to obrzydzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 8 minut temu, E.. napisał: Nie stać cię na przepraszam? Nie bądź śmieszna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie bądź śmieszna Ej, zaczynasz mnie denerwować bystrzachu Może jakaś E. się źle prowadzi, ale nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duży ogórek 408 Napisano Lipiec 4, 2021 1 minutę temu, EIciaa napisał: Mogę być i zboczona , w sumie wali mnie to. nie za mocno z wyczuciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Dobranoc wam wszystkim. Kończę temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 8 minut temu, E.. napisał: Ej, zaczynasz mnie denerwować bystrzachu Może jakaś E. się źle prowadzi, ale nie ja. Nie trzeba się źle prowadzić żeby być zakłamanym fałszywcem dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie trzeba się źle prowadzić żeby być zakłamanym fałszywcem dobranoc Co ty insynuujesz? Która E. ci dała popalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Rozumiem, że chcesz pogadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 2 minuty temu, E.. napisał: Co ty insynuujesz? Która E. ci dała popalić? Nie przeciągaj struny bo mówię o tobie o nikim innym po raz ostatni dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 Nic nie szkodzi, że ci się coś pomyliło...nic dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 11 Napisano Lipiec 4, 2021 Nic mi się nie pomyliło znam cie nie od dziś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E.. 33 Napisano Lipiec 4, 2021 To sobie znaj, skoro chcesz dla ciebie mogę być i lafiryndą - to bez znaczenia czym się człowieka karmi, tym człowiek jest na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach