yuyuyuyuy 0 Napisano Lipiec 5, 2021 Ostanio mój Tato jest bardzo zestresowany ... na ul. Ratajczaka 33 od strony Placu Wolności jest apteka Konopna Farmacja i pomyślałam o olejkach CBD czy myślicie że to dobry prezent czy tata może to źle odebrać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolos 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Myśle ze pomysł dobry ... ja stosowałam sama olejki Cbd dokładnie 5% z firmy Essenz i brahmi polecam ten zestaw z całego serca . Miałam depresje o okropne migreny . Brałam leki od swojej lekarki ale jak dołączyłam do leczenia olej Cbd ... cudo !! Zaczęłam normalnie spać po nocach uspokoiłam się i zrelaksowalam a ból głowy jął się pojawił po zaszyciu kropel odchodził natychmiast . Jak dla mnie to olejki Cbd to połączenie tabletki przeciwbólowej i środka uspokajającego .... dla osoby która się kocha i chce się najlepiej to wspaniały prezent !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ejelli 0 Napisano Sierpień 11, 2021 Dnia 5.07.2021 o 11:05, yuyuyuyuy napisał: Ostanio mój Tato jest bardzo zestresowany ... na ul. Ratajczaka 33 od strony Placu Wolności jest apteka Konopna Farmacja i pomyślałam o olejkach CBD czy myślicie że to dobry prezent czy tata może to źle odebrać ? mysle że jak chcesz trzepać reklamy to musisz się nauczyć to robić lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwunia123 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 ja tacie kupiłam słuchawki selen 400 z genesis to juz kolejne bo ciągle gubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach